Om Mig

Jeg hedder Trine Madsen og jeg er 19 år gammel. Jeg har tidligere gennemført en HHX-ungdomsuddannelse, hvor min passion for markedsføring blev vækket.

Jeg kan godt lide hvordan man gennem SoMe kan sælge endnu flere produkter, og hvordan man kan være kreativ gennem billeder og videoer. Influencer-marketing interessere mig derfor i høj grad, herunder også det juridiske aspekt.

Jeg har tidligere været i praktik i marketing-og salgsafdelingen i Fit&Sund Horsens, og lige pt arbejder jeg som salgsleder i Lidl.

Det jeg godt kan lide ved mit job som salgsleder er helt klart lederdelen, men også at skulle opbygge reoler med nye varegrupper, således det ser mest præsentabelt ud, og derfor sælger bedre, derudover sætter jeg pris på at opretholde standarten således kunderne får den bedste indkøbsoplevelse.

Jeg er heldig at have både butikschef og souschef over mig, hvor jeg kan søge sparring i forhold til hvad der fanger opmærksomhed hos kunderne, og dette kan jeg ofte koble over til noget af undervisningen fra HHX. 

Følg med på Sociale medier her

Se mit CV her

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.