Om Mig

Jeg hedder Trine Madsen og jeg er 20 år gammel. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med at udvide mine kompetencer, hvilket jeg gør gennem markedsføringsøkonom uddannelsen.

Jeg har tidligere gennemført en HHX-ungdomsuddannelse. Her blev min passion for markedsføring blev vækket.

Jeg havde linjen med afsætning A og innovation B, hvor jeg så har tilvalgt virksomhedsøkonomi A.

Jeg kan godt lide hvordan man gennem SoMe kan sælge endnu flere produkter. Hvordan man kan være kreativ gennem billeder og videoer. Influencer-marketing interessere mig derfor i høj grad, herunder også det juridiske aspekt.

Jeg har tidligere været i praktik i marketing-og salgsafdelingen i Fit&Sund Horsens, og lige pt arbejder jeg som salgsleder i Lidl.

Det jeg godt kan lide ved mit job som salgsleder er helt klart lederdelen, men også at skulle opbygge reoler med nye varegrupper, således det ser mest præsentabelt ud og derfor sælger bedre. Jeg sætter derudover også pris på at opretholde standarten således kunderne får den bedste indkøbsoplevelse. Dette gælder også den kundeservice jeg giver, hvor jeg gør mit bedste altid. Det har stor betydning for mig selv når jeg er i andre butikker og derfor giver det god mening at give det tilbage.

Jeg er heldig at have både butikschef og souschef over mig, hvor jeg kan søge sparring i forhold til hvad der fanger opmærksomhed hos kunderne og dette kan jeg ofte koble over til noget af undervisningen fra HHX. Derfor giver mit arbejde også god mening for mig og jeg er slet ikke færdig med at udvide mine kompetencer. Dette er også årsagen til at jeg valgte sabbatårende fra og markedsføringsøkonom uddannelsen til. Det er jeg så glad for, og virkelig tilfreds med.

Hvis dette lyder som noget du kan tilbyde mig, eller bedre så hold endelig ikke igen med at kontakte mig. Jeg er altid frisk på en kop kaffe også er jeg i den grad klar til en ny branche.

Du finder mine sociale medier nedenunder og mit cv længere nede, hvor der står telefonnummer og mail.

Følg med på Sociale medier her

Se mit CV her

Billedet fortæller om mine kontakt oplysninger, erhvervserfaring og kompetencer herfra

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.